corporate logo.png
 

CFC Corporate har udviklet og produceret tv og film til nationale og internationale virksomheder og tv-stationer gennem mange år. Man kan kalde det æstetisk dokumentarisme – det at beskrive virkeligheden med et skær af poesi. Gennem autentiske stemningsbilleder fanger vi virksomhedens medarbejdere og den rette atmosfære.

Kvalitetsmæssigt løfter vi os op over nyhedsudsendelsernes ofte forhastede billeder og tager os tid til netop de billeder, der understøtter fortællingen.

Vores kompetente team har mange års erfaring inden for banebrydende og award-vindende film til både multinationale virksomheder og små lokale brands.

Copenhagen Film Company har et bredt netværk af super dedikerede og dygtige instruktører, fotografer, producere, postproducere, lydfolk og klippere. Det er derfor let for os hurtigt at sammensætte et erfarent filmhold, optimeret til det specifikke filmprojekt.

 

VIRKSOMHEDENS OMDØMME BETYDER ALT

 
CSR-damer1.jpg

ALT AFHÆNGER AF ØJNENE, DER SER

Virksomhedens CSR profil bliver fremtidens mest betydende differentiering. Ingen kan bygge sin CSR profil alene på donationer, sponsorater eller grønt design. CSR handler om bæredygtig og ansvarlig forretningsadfærd.

En god CSR profil postulerer ikke, at man er fejlfri – det er ingen. Men hvis I er ærlige om jeres udfordringer og fortæller, hvad I gør for at forbedre tingene, vil omverdenen respektere jeres brand.

Om kun 11 år, vil middelklassen stå for 70% af alt forbrug. Den nye middelklasse ønsker rent vand, sunde og sikre fødevarer, som de har råd til at betale for. I kan differentiere jer ved at fokusere mere på hvordan I dækker de menneskelige værdier. 

Vi kan hjælpe jer med at positionere virksomheden som troværdig og ansvarlig. Det kræver blot, at I fortæller jeres gode historier. Den globale kommunikationskultur bliver mere og mere visuel. Derfor er film i dag den førende metode til historiefortælling. Og film, det er det vi er bedst til.

 

Lad os hjælpe jer med at visualisere, hvordan netop jeres produkter, serviceydelser eller investeringer bidrager til at samfund eller virksomheder skaber nye job, bygger infrastruktur, eller forbedrer miljø, sundhed eller uddannelse. Fortæl jeres interessenter, hvad der gør jer relevante for omverden! 

Copenhagen Film Company er dedikerede og har stor erfaring i at hjælpe virksomheder med at positionere sig som troværdige, bæredygtige forretninger gennem kreative projektstrategier. Sammen kan vi skabe forandringer som giver respekt.

 

 

SENESTE CORPORATE FILM


CFC CORPORATE HOLD

 
 RENÉ STRANDBYGAARD Chef for Corporate, Partner  rs@cphfilmcompany.dk +45 27 11 11 70

RENÉ STRANDBYGAARD

Chef for Corporate, Partner

rs@cphfilmcompany.dk
+45 27 11 11 70

 HANNE VAGNER Kommunikationsrådgiver og Producer  hv@cphfilmcompany.dk +45 29 36 26 42

HANNE VAGNER

Kommunikationsrådgiver og Producer

hv@cphfilmcompany.dk
+45 29 36 26 42

 CHARLIE FISHER Instruktør  charlie@smallbutglobal.com +45 51 88 93 45

CHARLIE FISHER

Instruktør

charlie@smallbutglobal.com
+45 51 88 93 45

 SUNE LOLK Line Producer og Producer  sunelolk@sunelolk.com +45 30 23 77 29

SUNE LOLK

Line Producer og Producer

sunelolk@sunelolk.com
+45 30 23 77 29

 THUE RAVN Strategisk Udvikler og Forfatter  tr@cphfilmcompany.dk +45 41 82 49 99

THUE RAVN

Strategisk Udvikler og Forfatter

tr@cphfilmcompany.dk
+45 41 82 49 99